8:00-vagy korlátozza a vacsora utáni snacket friss gyümölcsre.

8:00-vagy korlátozza a vacsora utáni snacket friss gyümölcsre.

De az erős csontokkal rendelkező emberek nem szedtek a K-vitamin-kiegészítőket, hanem a K-vitaminban gazdag ételeket. Más szavakkal, az egyes tápanyagok nem akadályozzák meg a csontvesztést. De a tápanyagban gazdag étrend megtörténik. Az egyik legfontosabb feladat a test felszívódásának és használata a kalciumban. A tested D -vitamint készít, amikor a bőr napfénynek van kitéve. Sajnos, mi van a ruhákkal, tetőkkel és fényvédőkkel, nem kapunk annyi napot a bőrünkön, mint régen. D -vitamint is kaphat a halakból és a tejből vagy szóból, amelyhez a D -vitamin hozzáadódik.

Oldalak

12Next ›Utolsó»

Hogyan lehet megszerezni azt, amit akar a válladból

írta: Ben Greenfield Get-Fit Guy 2-Minute Olvassa el

Kérdezze meg a Get-Fit srácot: Hogyan lehet szép vállakat szerezni

q. Nő vagyok, és nagyon szeretnék, ha szép vállak lennének. Megállapítottam, hogy az online információ nagy része olyan férfiak felé irányul, akik hatalmas vállakat akarnak. Szeretném, ha az enyém nagyobb lenne, de nem férfias … inkább a vállakhoz hasonlóan, amelyet a korcsolyázás versenytársai látnak. Gimnasztikát végeztem, tehát nem a semmiből indulok-csak néhány mutató lenne. A. Hidd el vagy sem, nem csak a nőstények, akik szép vállakat akarnak ömlesztés nélkül. Sok srác nem is akarja, hogy furcsaan négyzet alakú és hatalmas vállak, hanem csak egy szép megjelenésű „V-alakú”. Tehát itt van három gyors és piszkos tipp a formás, szép megjelenésű vállakhoz:

Fókuszál a testtartásra. Sok embernek már van szép válla, de a vállakat egy lejtőn vagy a hát felső részén elrontja. Azok a gyakorlatok, amelyek magukban foglalják a „scapularis visszahúzódás” -ot, kulcsfontosságúak a jó testtartás fenntartásához-és kifejezetten a mozgások között szerepelnek, például ülő sorok, az egyik karok sorok, a vállvállat és a szuper-lassú push-up-t.

Haladjon meg a vállát minden szögből. Íme egy egyszerű tipp a vállak sok izomszögének működtetésére a kiegyensúlyozott megjelenés érdekében: Szerezzen egy rugalmas csövet mindkét végén fogantyúkkal, álljon a csőn, és végezze el a karját az elülső oldalra, oldalra és átlósan.

Hangolja a többi karját. Bármely váll kissé furcsanak tűnik, ha a váll alatti izmok böngésszen körül ezekben a srácokban fejletlenek vagy héten vannak. Próbálja ki az alábbi gyakorlatokat, hogy a karjainak hátuljait tonázza, és a válla jobban néz ki.

Szerezzen be egy gyors és piszkos video tippet

Kattintson ide egy videó bemutatásához néhány gyakorlat, amelyet megtehet a karok hátulján.

Kép jóvoltából of Shutterstock

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Az American Heart Association azt sugallja, hogy a késő esti étkezés növelheti a szívbetegség kockázatát. De mennyire szilárd a bizonyítékok? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Legalábbis ez volt az otthoni üzenet, amely az esti hírek és a reggeli show -k körében került.

A tényleges nyilatkozat egy kicsit óvatosabb volt: „A nap folyamán több kalória kiosztása segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát” – olvasható. De ezt azonnal követte a felelősségvállalás, miszerint „nagy vizsgálatokra van szükség a betegek kardiovaszkuláris egészségének hosszú ideig nyomon követésére annak bemutatására, hogy az étkezés időzítése és a minták hogyan befolyásolják a betegség kockázatát”. Más szavakkal, ez még mindig nagyon megválaszolatlan kérdés. De ez egy nagyon kicsi embercsoport. A legtöbb amerikai háztartás (beleértve az enyémet) 7 óráig közelebb eszik vacsorát, és európai társaik még később is hajlamosak enni. És a felnőttek körülbelül fele (beleértve ezt is) gyakran snack a vacsora és a lefekvés között. A kérdés az, hogy meg kell -e változtatnunk viselkedésünket a legújabb kutatásokra adott válaszként.

Lásd még: Beprogramozták -e az éjszakai snacket? nem válaszolt egy új tanulmányra. Inkább a szerzők visszatekinttek azokra a tanulmányokra, amelyeket már az étkezés időzítésének és az étkezés gyakoriságának különböző aspektusai alapján végeztek, hogy megvizsgálják -e határozott következtetéseket. És valójában nem tudták – tehát a nyilatkozat. szükségszerűen okozati összefüggés. Csak azért, mert két dolog együtt történik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egyik okozza a másikot. Az a néhány tanulmány, amely ténylegesen megvizsgálta a különböző étkezési időzítésnek a kockázati tényezőkre gyakorolt hatását, kicsi és rövid időtartamú volt-nem az a fajta dolog, amelyre valóban fel lehet tölteni a kalapját.

Miután elolvasta a teljes áttekintő papírt, amely itt érhető el, ha szeretné megnézni, az én elvonásom kissé különbözik attól, amit az esti hírekben láthatott.

Késő

rossz étkezés? Tehát nem egy szakasz, ha azt gondoljuk, hogy az étkezés időzítése befolyásolhatja a test reakcióját az ételre. Úgy gondolom azonban, hogy mi és mennyit eszel, inkább számít, mint ha megeszed. Ahogyan a cikk szerzői rámutatnak, az étkezés iránti szándékosabb, és valamilyen terv elkészítése valószínűleg javítja az étrend táplálkozási minőségét – és ez lehet a valódi tényező itt.

Lásd: Lásd: Továbbá: A tervezés hatalma

Az étkezés időzítésének megváltoztatása előtt mérlegelje, hogy valószínűleg pozitív vagy negatív hatással van -e ezen ételek minőségére. Ha az egyetlen módja annak, hogy 18 órakor vacsorázni tudjon, az, ha megáll a gyorsétterem útján, a munkából hazafelé, akkor nem hiszem, hogy ez megéri. Ha ezzel szemben a vacsora 8 órakor történő étkezése azt jelenti, hogy van ideje otthon elkészíteni egy szép étkezést, és nyugodt környezetben enni, úgy gondolom, hogy az előnyök messze meghaladják az esetleges anyagcsere -kockázatot.

A Ugyanaz a token, ha a késő esti étkezés több kalóriát eszik, mint amennyire szükséged van, akkor a nem kívánt súlygyarapodás kockázata veszélyesebb lehet a szívedre, mint az ételbevitel időzítése. T eltört …

Egy másik dolog, amit figyelembe kell venni, az, hogy a jelenlegi étkezési mintája hogyan működik az Ön számára. Ha egészséges testtömegben van (vagy a helyes irányba mozog), akkor a vércukorszint és a vérnyomás rendben van, jól érzi magát, és jól alszik, és úgy érzi, hogy étrended táplálkozási minősége a pályán van, miért Összezavarod a sikert? Ha hajlamos arra, hogy lefekvésig snack-t, próbáljon meg egy tűzszünetet (szünetmentes?) 8 órakor, vagy korlátozza a vacsora utáni snacket friss gyümölcsre. Nehéz étkezés a nap végén, próbáljon meg egy nagyobb ételt enni a nap közepén, és az esti étkezés könnyebbé teszi. Nézze meg, hogy egy nagyobb reggelit – vagy a proteinben nagyobb a fogyasztás – hogyan befolyásolja az éhség- és ételválasztási lehetőségeket a nap hátralévő részében.

Az a véleményem, hogy nincs egy mindenki számára megfelelő képlet. Igen, szeretne találni egy étkezési mintát, amely a biológiai ritmusokkal működik. De véleményem szerint még fontosabb egy olyan étkezési mintát találni, amely a napi rutinokkal működik, ami megkönnyíti az egészséges döntések következetes alapon történő meghozatalát.

Több táplálkozási dívát kapjon

tudományosan megalapozottabb, cselekvési tanácsokhoz, a Facebookon és a Twitteren kövesse a Nutrition Diva -t.

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az egyik iTunes „legmagasabb rangú” alkotója. Egészségügyi és fitnesz podcastok. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban. Úgy gondolják, hogy a nők 10% -ánál a hormonális egyensúlyhiányt policisztás petefészek -szindróma (PCOS) néven ismert. Szabálytalan periódusokat, női meddőséget, súlygyarapodást, pattanásokat és felesleges testszőret okozhat. Mi az? Miért fontos? És hogyan lehet megszabadulni tőle? Olvassa tovább, hogy többet megtudjon. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. csípő, combok, gyomor) Szabálytalan menstruációs ciklusok A pattanások felesleges teste vagy arcszőrzete (ezt a kifejezést „hirsutizmusnak” nevezzük) Nehéz a prediabetes családi anamnézisben, ha igen, akkor egy nagyon gyakori hormonális lealasztástól szenvedhet. mint policisztás petefészek -szindróma (PCOS).

Az orvosok valójában csak rájönnek, mennyire gyakori ez az endokrinológiai rendellenesség. Valójában annyira gyakori, hogy a nők akár 10% -ának gondolják PCOS -nak (igen, ez 1 -ből 10 nő!). Mi az? Miért fontos? És hogyan lehet megszabadulni tőle? Tudjuk meg a mai epizódban.

.

Mi

a PCOS? A név egy téves – azt jelenti, hogy a „ciszták a petefészkekben” nem határozzák meg ezt a állapotot. Sok nőnek petefészek cisztája van, de nincs PCOS. Tehát mi a PCOS meghatározó tulajdonságai, akkor? : Túlsúlyos vagy elhízott (orvosilag a testtömeg-index vagy a BMI határozza meg), és a tömeg nagy részének a középső szakaszban történő hordozása a PCOS közös jellemzője. A PCOS -ban szenvedő nők többsége azt fogja mondani, hogy tüneteik úgy tűnt, hogy a súlycsökkenés után kimaradtak a kontrollból, és úgy tűnik, hogy szokatlanul nehéz helyzetben vannak a súly elvesztése.

pattanások: A pattanások az arcon és a hát felső részén a PCOS közös jellemzői. Egyes betegek azt is mondják, hogy a pattanások úgy tűnt, hogy hirtelen a semmiből származnak, amikor felnőttek voltak, és hogy ironikus módon nem tapasztalták meg ilyen kontroll nélküli pattanásokat tizenéves korukban.

hirsutizmus: a hajnövekedés a felső ajakon, állán, gyomorban, mellek, lábak és esetleg más olyan helyeken, ahol a nők szokatlannak érzik magukat, a PCOS -ban is megtalálhatók. Lehet, hogy egy kis őszibarack -fuzz itt és normális lehet, de a PCOS -ban szenvedő nők többsége azt mondja nekem, hogy elég súlyos, hogy ez zavarja az életminőségüket.

acanthosis nigracans: Ebben a helyzetben a nyak hátulja megvastagodott, sötétbarna, bőrszerű minőségű. Az acanthosis nigracans gyakran a prediabeták vagy a cukorbetegség jele. Kevésbé gyakran megtalálható más testrészekben is – például a karok vagy a belső comb alatt.

Hogyan

diagnosztizálják a PCOS -t? De néhány más vérvizsgálat is hasznos lehet:

Testoszteron szint: A PCOS -ban szenvedő nők általában magasabb tesztoszteronszintet mutatnak, mint amit normálisnak tekintnek. A magas tesztoszteron miatt a PCOS -ban szenvedő nők hagyományosan „férfi -szerű” tulajdonságokat mutatnak – például pattanások, felesleges hajnövekedés kínos helyeken, és esetleg akár a fej fejbőrének diffúz vékonyítását is.

Megemelt vércukorszint: A PCOS egyik meghatározó tulajdonsága egy olyan jelenség, amelyet „inzulinrezisztencia” -nak hívnak – Ez az emelkedett inzulin megtámadja a petefészkeket, és a petefészek több tesztoszteront termel. Az inzulinrezisztencia meglehetősen gyakori a prediabetákban és a cukorbetegségben szenvedőknél, és a PCOS -ban szenvedő nők nagyobb hajlamosak a cukorbetegség kialakulására későbbi életben, ha nem óvatosak. A prediabeták vagy cukorbetegség ellenőrzésére a leggyakrabban futtatott teszt a „hemoglobin A1c” nevű teszt.

Megemelt LH/FSH arány: Két hormon van, amelyeket „leutinizáló hormonnak” (LH) és „tüsző stimuláló hormonnak” (FSH) neveznek, amelyet a véráramban meg lehet mérni. Ha az LH és FSH arány meghaladja a 2: 1 -et, akkor a PCOS valószínűbb.

A rendelkezésre álló tesztek ellenére a PCOS diagnosztizálása néha trükkös lehet. Van egy PCOS -ban szenvedő nők egy része, amelynek laboratóriuma normális, különösen, ha már hormonális fogamzásgátlókon vannak. Ezért a laboratóriumok egyszerűen kiegészítik a korábban említett tünetek és tünetek csillagképét. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Jobb ésszerű vagy érzelmi? A pszichológusok (és Albert Einstein) úgy vélik, hogy az igazi bölcsesség megköveteli, hogy mindkettőt becsapja. Fedezze fel, hogy bölcs elméd hogyan integrálja az érzelmeket és az érveket, és tanulja meg, hogyan kell aktiválni a mindennapi életében. ? A bölcs elme megköveteli, hogy mindkettőnket jelenleg lejátszási problémák tapasztalják a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot.